"Ивона-Д-Плевен" ООД е създадена през 1991. Вече 20 години успешно работим в областта на производството и търговията с мебели. Фирмата е специализирана в проектиране, производство и монтаж на мебели от ПДЧ, МДФ, фурнирован МДФ, масив (дъб, бук, бял бор, смърч), изключително на територията на гр. Плевен и региона. Изработваме мебели за офиси, дневни, кухни, детски стаи, хотелско обзавеждане, обзавеждане на обществени сгради и заведения, училища. Производството ни съответства на Европейски стандарти и екологични норми.

"Ивона-Д",гр. Плевен предлага безплатно проектиране на Вашето обзавеждане. Всеки проект се разработва индивидуално в зависимост от предпочитанията на клиента. След това въз основа на изготвения проект се определя цена, която е различна за всяка поръчка с оглед на използваните материали и сложност на изпълнение.

Ние непрекъснато разширяваме и усъвършенстваме производството и постоянно следим новите тенденции в мебелната мода по света като се стремим да ги използваме в нашите мебели. Моделите на ИВОНА-Д са топли, гостоприемни и уютни. Винаги успяваме да съчетаем функционалното и естетичното обзавеждане по най-ефектния начин.

Основният принцип, на който се основава фирмата е клиентът да получи решението за обзавеждане, което търси с възможно най-малко изразходвано време на клиента и при оптимално съотношение цена/качество.
"Ивона-Д-Плевен" се радва да Ви предложи своите услуги по транспортиране, разнос и професионален монтаж (виж "Услуги")